Ομοιοπαθητική

 
Η Χειρουργός ΩΡΛ - Ομοιοπαθητικός Μαχαιρά Ασημίνα ασχολείται με την ομοιοπαθητική χρησιμοποιώντας την ως συμπληρωματικό εργαλείο στην γενική ιατρική, δίνοντας έτσι λύση σε πολλές παθήσεις χωρίς χρήση χημικών ουσιών!

Η ομοιοπαθητική είναι μια τελείως φυσική μέθοδος θεραπείας, η οποία θεραπεύει μόνιμα, ήπια και χωρίς παρενέργειες το ασθενή.

Στοχεύει στην ενδυνάμωση του ίδιου του οργανισμού κινητοποιώντας τις αμυντικές του δυνάμεις και αποκαθιστώντας την διαταραγμένη του υγεία. Ενδύκνειται ιδιαίτερα σε παιδιά αλλά και ενήλικες με καλό επίπεδο υγείας.

Η ομοιοπαθητική καλύπτει μεγάλο εύρος παθήσεων ενώ τα ομοιοπαθητικά φάρμακα που προτείνουμε προέρχονται ουσιαστικά από την φύση (είναι φυσικής, ζωικής ή ορυκτής προέλευσης), και παρασκευάζονται με φυσικό τρόπο και δεν έχουν καμία σχέση με τα χημικά φάρμακα.

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα ενεργούν πάνω σε ολόκληρο τον οργανισμό, ενισχύοντας τον αμυντικό του μηχανισμό με αποτέλεσμα την θεραπεία και ανανέωση του οργανισμού και κατά συνέπεια την εξαφάνιση των επί μέρους συμπτωμάτων!

 
 
Η Ιατρός δέχεται κατόπιν Ραντεβού!
 
 
 
 
 

Xειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος – Ομοιοπαθητικός - Μαχαιρά Ασημίνα

 
Τηλέφωνο 2106512160
 
Κινητό Τηλέφωνο 6944427634